Rezervacije: +385 (0) 91 622 7560
Nazovite nas direktno: +385 (0) 52 428 539

Često Postavljana Pitanja (ČPP)

Kako doći s aerodroma u Veneciji do destinacija u Istri?
Na službenoj web stranici Zračne luke u Veneciji - Aeroporto Marco Polo možete potražiti informacije o transportu kao i na web stranici Autobusnog kolodvora u Trstu. Odabir prijevoznog sredstva ovisi o terminu dolaska na aerodrom u Veneciji. Možete uzeti autobus Venecija-Pula ili putovati vlakom do Trsta pa autobusom do destinacija u Istri. S autobusnog kolodvora u Trstu svakodnevno kreću autobusi za Istru. Za sve informacije o polascima i dolascima pogledajte web stranice Autobusnog kolodvora u Puli.

Kako doći s aerodroma u Trstu do destinacija u Istri?
Na službenoj web stranici Zračne luke - Aeroporto FVG Ronchi dei Legionari i Autobusnog kolodvora u Trstu možete potražiti informacije o transportu. S autobusnog kolodvora u Trstu svakodnevno kreću autobusi za Istru. Za sve informacije o polascima i dolascima možete konzultirati web stranice Autobusnog kolodvora u Puli

Da li se u Istri plaća vinjeta ?
Ne.

Gdje se može provjeriti tečaj valute?
Tečaj se može provjeriti na web adresi Hrvatske narodne banke. Osim toga može se provjeriti u bankama, mjenjačnicama, poštanskim uredima, turističkim agencijama, hotelima, kampovima, marinama i sl.

Mogu li račune plaćati eurom?
Da, iako je službena valuta u Republici Hrvatskoj kuna (HRK).